طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گوسفندی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گوسفندی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ماهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ماهی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر میگو
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید چیزبرگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون چیزبرگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید قارچ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون قارچ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید مرغ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون مرغ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وجی برگر گیاهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وجی برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وگن برگر گیاهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وگن برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
فرمولاسیون هات داگ
این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…