• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم غذایی و بیوتکنولوژی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب پیشگامانه بحث متوازن و سازمان یافته ای را در مورد تعاملات علوم غذایی و بیوتکنولوژی در سطوح مولکولی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “عوامل سرطان زا و ضد سرطان زا در غذا: سمینار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

رابطه بین رژیم غذایی و سرطان انسان، موضوع همایش بین‌المللی بوده است که توسط کمیسیون ارزیابی ایمنی غذا (SKLM) از…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده جهان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Fermented Foods and Beverages of the World”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “غذاهای آماده مصرف: نگرانی های میکروبی و اقدامات کنترل کننده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک “Ready-to-Eat Foods Microbial Concerns and Control Measures”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “غذاهای عملگرا، بیماری های قلبی عروقی و دیابت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دو فصل مقدماتی با ارزیابی پتانسیل غذاهای عملگرا برای پیشگیری از بیماری و مسائل کلیدی در مورد مسائل سلامت، زمینه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “غلات برای غذا و نوشیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ترجمه کتاب “غلات برای غذا و نوشیدنی: پیشرفت های اخیر در شیمی و فناوری غلات” این کتاب مجموعه مقالات ارائه…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: