کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”
“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…
کتاب الکترونیک “علوم غذایی و بیوتکنولوژی مواد غذایی”
این کتاب پیشگامانه بحث متوازن و سازمان یافته ای را در مورد تعاملات علوم غذایی و بیوتکنولوژی در سطوح مولکولی…
کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”
دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…
کتاب الکترونیک “عوامل سرطان زا و ضد سرطان زا در غذا: سمینار”
رابطه بین رژیم غذایی و سرطان انسان، موضوع همایش بینالمللی بوده است که توسط کمیسیون ارزیابی ایمنی غذا (SKLM) از…
کتاب الکترونیک “غذاها و نوشیدنی های تخمیر شده جهان”
دانلود کتاب الکترونیک “Fermented Foods and Beverages of the World”
کتاب الکترونیک “غذاهای آماده مصرف: نگرانی های میکروبی و اقدامات کنترل کننده”
کتاب الکترونیک “Ready-to-Eat Foods Microbial Concerns and Control Measures”
کتاب الکترونیک “غذاهای عملگرا، بیماری های قلبی عروقی و دیابت”
دو فصل مقدماتی با ارزیابی پتانسیل غذاهای عملگرا برای پیشگیری از بیماری و مسائل کلیدی در مورد مسائل سلامت، زمینه…
کتاب الکترونیک “غلات برای غذا و نوشیدنی”
ترجمه کتاب “غلات برای غذا و نوشیدنی: پیشرفت های اخیر در شیمی و فناوری غلات” این کتاب مجموعه مقالات ارائه…