کتاب الکترونیک “فرآوردههای گوشتی عمل آوری شده خشک”
فرآوردههای گوشتی خشکشده، مانند ژامبون خشکشده و سوسیسهای تخمیر شده خشک، یکی از نمادینترین غذاهای سنتی محسوب میشوند که در…
کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی فرآوردههای گوشتی آماده به مصرف (ویرایش اول)”
کتاب “فرآوری حرارتی فرآوردههای گوشتی آماده به مصرف“Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products” اطلاعات فنی بسیار مهمی در مورد تمامی…
کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”
کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبههای فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…
کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”
گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآوردههای غذایی است. این کتاب با سردبیران…
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”
این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت”
کتاب “فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت” شرح کاملی از مراحل فرآوری و فرآوری و تولید شیر بازار و محصولات لبنی…
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت”
صنعت لبنیات همواره در خط مقدم نوآوری در فرآوری مواد غذایی قرار دارد. کتاب «فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت» با سردبیری…
کتاب الکترونیک “فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست”
آگاهی زیست محیطی در صنعت غذا در سالهای اخیر به دلیل فشار مصرفکنندگان و افزایش قوانین، اهمیت بیشتری پیدا کرده…
کتاب الکترونیک “فرآوری میوه و سبزیجات: بهبود کیفیت”
کتاب «فرآوری میوه و سبزیجات» با بهره مندی از سردبیر برجسته و تیم بین المللی نویسندگان، بررسی معتبر تحقیقات کلیدی…
کتاب الکترونیک “فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات”
فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات شرح کاملی از مراحل فرآوری و ساخت شیر بازاری و محصولات لبنی عمده از دریافت…
کتاب الکترونیک “فرآوری و کیفیت گوشت مرغ”
مصرف گوشت مرغ در سال های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته و این محصول به یکی از محبوب ترین…
کتاب الکترونیک “فرآوری و مدیریت کیفیت شیر “
انجمن فناوری لبنیات (SDT) به Wiley-Blackwell پیوسته است تا مجموعه ای از کتاب های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…