کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”
دانلود کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”
کتاب الکترونیک “فرایندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها”
این کتاب به بررسی روشها و فنون جداسازی اجزای مواد غذایی و محصولات صنایع بیوتکنولوژی میپردازد. مقدمهی کتاب بر ترکیبات…
کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”
این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…
کتاب الکترونیک “فرهنگ لغات مواد مغذی و غذاهای عملگرا (فراسودمند)”
متخصصان بهداشت نقش عمده ای را که مواد مغذی در بهبود سلامت ایفا می کنند، تشخیص می دهند. در نتیجه،…
کتاب الکترونیک “فرهنگ لغت تغذیه و فناوری غذایی بندرز”
مطالعهی غذا و تغذیه طیف گستردهای از رشتهها را در بر میگیرد، از کشاورزی، زیستشناسی، فیزیک و شیمی تا فناوری…
کتاب الکترونیک “فرهنگ لغت علوم و مهندسی صنایع غذایی/گردآوری و ویرایش توسط سرویس اطلاعات بین المللی غذا.”
IFIS (سرویس اطلاعات بین المللی غذا)، از زمان تأسیس خود در سال 1968 اطلاعات جامع و با کیفیتی را برای…
کتاب الکترونیک “فرهنگ لغت مواد افزودنی غذایی برای مصرف کننده، ویرایش هفتم “
کتاب الکترونیک “فرهنگ لغت مواد افزودنی غذایی برای مصرف کننده، ویرایش هفتم ” با نام کامل کتاب الکترونیک “فرهنگ لغت…
کتاب الکترونیک “فلاونوئیدها (شیمی، بیوشیمی و کاربردها)”
پیشرفتهای چشمگیر در زمینه فلاونوئیدها در طول دو دهه گذشته حاصل شده است. در حالی که حوزه پزشکی از فلاونوئیدها…
کتاب الکترونیک “فناوری فرآوری مواد غذایی: اصول و کاربرد (ویرایش دوم)”
چاپ اول کتاب “فناوری فرآوری مواد غذایی” به سرعت به عنوان متن مرجع برای بسیاری از دوره های علوم و…
کتاب الکترونیک “فناوری لبنیات: اصول خواص و فرآیندهای شیر”
این کتاب تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات در مواد خام و محصولات میانی و…
کتاب الکترونیک “فناوری نوشیدنیهای عملگرا و تخصصی”
دانلود کتاب الکترونیک “Functional and speciality beverage technology”
کتاب الکترونیک “فناوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت”
کتاب الکترونیک “Advanced Technologies For Meat Processing”