• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “فناوری‌های تقطیر پیشرفته: طراحی، کنترل و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقطیر به طور سنتی مهم ترین روش برای جداسازی مخلوط ها در صنعت فرآیندهای شیمیایی بوده است. با این حال،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری‌های خشک‌کردن در فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

خشک کردن قطعا مفیدترین روش در عملیات بزرگ‌مقیاس برای نگه‌داری ایمن مواد غذایی جامد برای دوره‌های طولانی است و اهمیت…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی” مروری جامع بر نوآوری‌های صنعت فرآوری غذا ارائه می‌کند، بر موضوعات حیاتی برای صنعت…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فیتواستروژن ها و سلامتی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب بررسی های به روز در مورد مزایا و معایب مولکول های گیاهی برای سلامت انسان ارائه می دهد.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فیزیک شیمی مواد غذایی، ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پروفسور پیتر بلتون بر اساس این اصل که علم مواد غذایی به همان سختگیری علوم فیزیکی سنتی تر نیاز دارد،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قارچ به عنوان غذاهای عملگرا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانشمندان مواد غذایی به این مرجع قوی در مورد قارچ ها می پردازند. کتاب “قارچ ها به عنوان مواد غذایی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قارچ ها به عنوان غذاهای عملکردی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانشمندان علوم غذایی این مرجع معتبر در مورد قارچ را عمیقا بررسی خواهند کرد. «قارچ‌ها به عنوان غذاهای عملکردی» مجموعه‌ای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه اسپرسو: علم کیفیت- ویرایش دوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ویرایش دوم کتاب موفق قهوه اسپرسو: علم کیفیت، که توسط متخصصان برجسته فناوری قهوه با مشورت برخی از بزرگترین تولیدکنندگان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه جلد 1 و 2: شیمی و فناوری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اصطلاح ‘قهوه’ نه تنها شامل نوشیدنی قابل مصرفی است که از استخراج قهوه بو داده با آب داغ به دست…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه و اسپرسو: نوشیدنی های مورد علاقه خود را در خانه درست کنید”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با بیش از 30 نوشیدنی مختلف قهوه،  از کاپوچینو گرفته تا لاته و ماکیاتو، به علاوه دستور العمل های خارق…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه_ راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب قهوه_ راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت؛ راهنمای قطعی بسیاری از ابعاد غنی دانه و نوشیدنی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه_گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید دانه ها و نوشیدنی آن”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ما در عصری زندگی می کنیم که تغییرات علمی و اجتماعی دائماً در حال شتاب است که توسط پیشرفت در…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: