آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “واژه نامه برای صنایع غذایی ویرایش 2”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی، ویرایش سوم (علوم و فناوری مواد غذایی)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در این کتاب پوشش بهروز از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، فرآوردههای لبنی و بافتهای گیاهی و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئینها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی و فناوری عطرها و طعمها”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
عطرها و طعمهای مدرن، فرآوردههای پیچیدهای هستند که از ترکیب عوامل طعمدهنده و معطر با مواد کمکی تهیه میشوند و…
49,000 تومان