آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “علوم غذایی و بیوتکنولوژی مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب پیشگامانه بحث متوازن و سازمان یافته ای را در مورد تعاملات علوم غذایی و بیوتکنولوژی در سطوح مولکولی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”
49,000 تومان