دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطانزا و ضدسرطان در مواد غذایی”
کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و امنیت غذایی”
کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”
کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…
کتاب «راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راهحلهای جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…
باریستای خانگی: رازهای دم کردن قهوهای فوقالعاده در خانه این کتاب راهنمای دوستداشتنی برای علاقهمندان به قهوه در سراسر جهان…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: