دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطانزا و ضدسرطان در مواد غذایی”
کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و امنیت غذایی”
کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”
افزودنیهای غذایی مواد شیمیایی یا ترکیباتی هستند که برای بهبود کیفیت، طعم، ظاهر یا ارزش غذایی، یا برای جلوگیری از…
عطرها و طعمهای مدرن، فرآوردههای پیچیدهای هستند که از ترکیب عوامل طعمدهنده و معطر با مواد کمکی تهیه میشوند و…
رابطه بین رژیم غذایی و سرطان انسان، موضوع همایش بینالمللی بوده است که توسط کمیسیون ارزیابی ایمنی غذا (SKLM) از…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: