دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
طعم، کلید پذیرش محصولات پنیر در میان مصرف کنندگان است و بنابراین برای متخصصان صنعت لبنیات یک موضوع حیاتی به…
انجمن فناوری لبنیات (SDT) با انتشارات بلکول برای تولید مجموعهای از کتابهای راهنمای تخصصی مرتبط با لبنیات همکاری کرده است.…
کتاب حاضر راهنمای کاملی برای کنسرو کردن مواد غذایی به روش “سرد” (cold-pack) است. این روش شامل پر کردن قوطی…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: