دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
“کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی” به مدت بیش از 35 سال، “استاندارد طلایی” راهنماهای آزمایشگاهی میکروبیولوژی بوده است.…
حفظ مواد غذایی با استفاده از تکنیکهای شیمیایی، همچنان موضوعی مهم در علم و فناوری غذا و یکی از شاخههای…
گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآوردههای غذایی است. این کتاب با سردبیران…
کتاب “فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت” شرح کاملی از مراحل فرآوری و فرآوری و تولید شیر بازار و محصولات لبنی…
اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده شیر بسیار قابل توجه است و تقاضای زیادی برای آنها…
اگرچه ترکیبات زیستفعال موجود در شیر و فرآوردههای لبنی طی چند دهه گذشته به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفتهاند…
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وجی برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر
کالین هارمون، صاحب یکی از نوآورانهترین و پیشروترین کافیشاپهای تخصصی قهوه در جهان، یعنی “3fe Coffee” در دوبلین، است. او…
پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راهاندازی کسب و کار شخصی خود فکر…
کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وجی برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: