صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “علم گوشت و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

علم گوشت و کاربردها، آخرین دانش، فناوری و کاربردهای محصولات گوشتی، فرآورده‌های آن و فرآیندهای گوشت را گردآوری می‌کند. این…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

سرمایش و یخ‌زدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی با بحث در مورد عوامل علمی اولیه‌ی تاثیرگذار بر کیفیت گوشت، مرغ…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “پنیرهای دارای براین (Brined Cheeses)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

انجمن فناوری لبنیات (SDT) با انتشارات بلک‌ول برای تولید مجموعه‌ای از کتاب‌های راهنمای تخصصی مرتبط با لبنیات همکاری کرده است.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “دستورالعمل عملیاتی طرح های HACCP لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این دستورالعمل برای کمک به تولیدکنندگانی که تحت یک ایمنی محصول کار می کنند طراحی شده است برنامه (PSP)/برنامه مدیریت…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید مرغ برگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون مرغ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “قهوه: تولید، کیفیت و شیمی – ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است، اما فرایند تولید آن چگونه بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت قهوه تأثیر می‌گذارد؟…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تخمیر کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانه‌های کاکائو و قهوه از پرمعامله‌ترین محصولات کشاورزی در بازارهای بین‌المللی هستند. ارزش کل صنعت جهانی آن‌ها با هم بیش…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: کشت، فرآوری، تولید پایدار: راهنمای تولیدکنندگان، فرآوری‌کنندگان، معامله‌گران و محققان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه فراتر از یک نوشیدنی انرژی‌بخش یا یک نوشیدنی خوش عطر است که یادآور لحظات خاص با افراد خاص است؛…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید مرغ برگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون مرغ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: