صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “صمغ‌های صنعتی: پلی‌ساکاریدها و مشتقات آنها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مرجعی استاندارد است که منابع، فرآیند تولید، مشخصات، شیمی، خواص فیزیکی و کاربردهای فعلی و بالقوه صمغ‌های صنعتی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای هیدروکلوئیدها (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

هیدروکلوئیدها یکی از پرمصرف‌ترین مواد در صنایع غذایی هستند. آن‌ها با داشتن عملکردهایی نظیر غلیظ‌کنندگی، ژل‌زدن، بهبود بافت، تثبیت‌کنندگی و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قارچ ها به عنوان غذاهای عملکردی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانشمندان علوم غذایی این مرجع معتبر در مورد قارچ را عمیقا بررسی خواهند کرد. «قارچ‌ها به عنوان غذاهای عملکردی» مجموعه‌ای…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “علم و تکنولوژی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ویرایش دوم این کتاب با تکیه بر ویرایش قبلی خود، علوم و فناوری لبنیات، آخرین اطلاعات را در مورد تبدیل…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
رایگان!

در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…

رایگان!

کتاب الکترونیکی ‘ساختار محصولات لبنی’

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

انجمن فناوری لبنیات (SDT) به انتشارات بلک‌ ول پیوسته است تا مجموعه‌ای از کتاب‌های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “اطلس جهانی قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نوشته شده توسط یک برنده باریستای جهانی و یکی از بنیانگذاران مراکز بو دادن بزرگ Square Mile در لندن، این…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی “آنچه در مورد اداره کردن کافی شاپ ها می دانم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کالین هارمون چهار بار قهرمان باریستای ایرلندی و صاحب Dublin’s 3fe Coffee، یکی از خلاقانه ترین و پیشرفته ترین کافی…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: