صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی فرآورده‌های گوشتی آماده به مصرف (ویرایش اول)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری حرارتی فرآورده‌های گوشتی آماده به مصرف“Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products” اطلاعات فنی بسیار مهمی در مورد تمامی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرایندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به بررسی روش‌ها و فنون جداسازی اجزای مواد غذایی و محصولات صنایع بیوتکنولوژی می‌پردازد. مقدمه‌ی کتاب بر ترکیبات…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ابزار دقیق و حسگر برای صنعت غذا (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

چاپ اول این کتاب به سرعت جایگاه خود را به عنوان مرجعی استاندارد در زمینه‌ی “ابزار دقیق و حسگر برای…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “شیرهای تخمیر شده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی شیرهای تخمیری که بسیار سودآور است و طیف مهمی از محصولات در صنعت لبنیات در سراسر جهان است،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر ​​خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پودرهای لبنی و محصولات غلیظ شده(کنسانتره)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده لبنیات بسیار قابل توجه است و در کشورهایی که تولید…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

صنعت ماهیگیری بین المللی در صورت نادیده گرفتن خواسته های مصرف کنندگان در خطر رکود قرار دارد. چیزی که مصرف…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم گوشت و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

علم گوشت و کاربردها، آخرین دانش، فناوری و کاربردهای محصولات گوشتی، فرآورده‌های آن و فرآیندهای گوشت را گردآوری می‌کند. این…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

سرمایش و یخ‌زدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “من عاشق قهوه هستم! بیش از 100 نوشیدنی قهوه آسان و خوشمزه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این هنرمندی است. این نوعی اعتیاد است. این است. . . قهوه. این نوشیدنی خوشمزه را با این کتاب دستور…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین ها را از هر دانه قهوه به ارمغان بیاوریم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بیش از 100 میلیون آمریکایی روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کنند (بسیاری از آنها بدون هیچ…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: