صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “مالکیت فکری در صنعت فناوری غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با توجه به تلاش و هزینه‌ای که برای موفقیت یک شرکت صرف می‌شود، درک حقوق مالکیت فکری شامل اختراعات، رازهای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “نقش و تأثیر اینترنت بر صنعت غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب، دویست و پنجاه داستان اولی که در سرویس اطلاعات انقلابی صنعت غذا، یعنی efoodnews.com منتشر شده است را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری فرآوری مواد غذایی: اصول و کاربرد (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

چاپ اول کتاب “فناوری فرآوری مواد غذایی” به سرعت به عنوان متن مرجع برای بسیاری از دوره های علوم و…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “ترکیبات لبنی برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

هدف این کتاب ارائه یک منبع مرجع واحد برای کسانی است که با مواد بر پایه لبنیات کار می کنند…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “بزهای شیرده، تغذیه و خوراک دام”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بزهای شیرده از دیرباز به عنوان منبع درآمدی مهم برای جمعیت روستایی در نظر گرفته شده اند و فرصتی را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئین‌ها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی با بحث در مورد عوامل علمی اولیه‌ی تاثیرگذار بر کیفیت گوشت، مرغ…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “طعم گوشت، فرآورده‌های گوشتی و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اولین ویرایش کتاب «طعم گوشت و فرآورده‌های گوشتی» به عنوان «بهترین گردآوری اطلاعات در زمینه طعم گوشت تا به امروز»…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآورده‌های گوشتی عمل آوری شده خشک”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

فرآورده‌های گوشتی خشک‌شده، مانند ژامبون خشک‌شده و سوسیس‌های تخمیر شده خشک، یکی از نمادین‌ترین غذاهای سنتی محسوب می‌شوند که در…

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه اسپرسو: علم کیفیت- ویرایش دوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ویرایش دوم کتاب موفق قهوه اسپرسو: علم کیفیت، که توسط متخصصان برجسته فناوری قهوه با مشورت برخی از بزرگترین تولیدکنندگان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این اولین کتاب عملی است که به جنبه های اساسی و کاربردی دو عملیات واحد اصلی در فرآوری کاکائو و…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: