صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “مدلسازی، طراحی و تحلیل عملیات فرآوری مواد غذایی (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

صنعت غذا در آستانه پیشرفت‌های چشمگیری در بخش فرآوری مواد غذایی قرار دارد. در صورت موفقیت، مصرف‌کنندگان فردا از طریق…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مدلسازی، طراحی و تحلیل عملیات فرآوری مواد غذایی (ویرایش اول)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب یک بررسی جامع از تکنیک‌های پردازش حرارتی و مدل‌سازی در مهندسی فرآیند مواد غذایی است. این کتاب با…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “بهینه‌سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب، تنها منبع جامع در زمینه بهینه‌سازی فرآیند استخراج در صنایع غذایی است. در این کتاب، جزئیات مربوط به…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک”راهنمای علم و فناوری لبنیات: جلد اول، دوم و سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این مجموعه سه جلدی بسیار مفید که توسط کارشناسان مشهور لبنیات با سوابق و تجربیات متنوع نوشته شده است، گزارش…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات شرح کاملی از مراحل فرآوری و ساخت شیر ​​بازاری و محصولات لبنی عمده از دریافت…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی فرآورده‌های گوشتی آماده به مصرف (ویرایش اول)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری حرارتی فرآورده‌های گوشتی آماده به مصرف“Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products” اطلاعات فنی بسیار مهمی در مورد تمامی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبه‌های فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…

49,000 تومان

دوره دکتر برگر: طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

بدون امتیاز 0 رای
16,970,000 تومان

دوره جامع دکتربرگر، تنها دوره تخصصی طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید انواع برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

16,970,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “قهوه جلد 1 و 2: شیمی و فناوری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اصطلاح ‘قهوه’ نه تنها شامل نوشیدنی قابل مصرفی است که از استخراج قهوه بو داده با آب داغ به دست…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی “قهوه: کاشت، تولید و فرآوری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از مهم‌ترین نوشیدنی‌های نقدی در سرتاسر جهان است. با این که چای کالایی بسیار ارزشمند است و به…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی ‘قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار’

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

یک نوشیدنی لطیف با عطری که تصاویری از لحظات خاص به اشتراک گذاشته شده با افراد خاص را تداعی می…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: