دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
این کتاب به موضوعات مهم در بازار رو به رشد و تولید لیپیدها میپردازد. این کتاب با ترکیب روشهای نوین…
کلزا اکنون پس از سویا، دومین محصول بزرگ دانههای روغنی و بعد از روغن سویا و روغن پالم، سومین روغن…
روغنها و چربیها تاثیر بسزایی بر کیفیت تغذیهای و حسی بسیاری از غذاها دارند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب باید اجزای…
این مرجع کاملاً اصلاح و به روز شده، پوشش جامعی از آخرین تحولات و پیشرفتهای علمی در میکروبیولوژی لبنیات با…
در بین تمام محصولات غذایی، غذا های لبنی بیشترین پتانسیل را در مورد غذاهای کاربردی (فراسودمند) دارند. بنابراین، علاقه زیادی…
این سومین ویرایش از کتاب بسیار موفق انجمن فناوری لبنیات در مورد نظافت در محل (CIP) است. CIP که از…
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”
دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat and Meat Processing”
دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat Processing”
کارشناسان ما همه دستور العمل های این کتاب را بیش از یک بار آزمایش کرده اند تا هر بار طعم…
کتاب الکترونیک بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه، یک جلد جامع شامل 45 فصل تخصصی گردآوری شده توسط کارشناسان معتبر بین المللی…
کاکائو و دانه های قهوه یکی از تجاری ترین کالاهای کشاورزی در بازارهای بین المللی هستند. این دو باهم مواد…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: