دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
خشککردن در صنایع فرآیندی: راهنمای جامع انتخاب و درک تجهیزات خشککردن برای مهندسان شیمی و مکانیک این کتاب که مرجعی…
خشک کردن قطعا مفیدترین روش در عملیات بزرگمقیاس برای نگهداری ایمن مواد غذایی جامد برای دورههای طولانی است و اهمیت…
کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبههای فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…
دانلود کتاب الکترونیک “The Sausage Cookbook: 141 Delicious Sausage Recipes”
دانلود کتاب الکترونیک “The Marinades Cookbook: 151 Marinade Recipe Collections”
دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat Product Technology”
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: