دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…
با حفظ استانداردهایی که باعث محبوبیت ویرایشهای قبلی شد، این کتاب مرجع بر استراتژیهای جاری برای تحلیل عملکرد و کارایی…
کتاب «امولسیونهای غذایی: اصول، روشها و تکنیکها» به معرفی اصول و تکنیکهای اولیه علم امولسیون میپردازد و نشان میدهد چگونه…
دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”
دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”
دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: