صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “امولسیون های غذایی (ویرایش چهارم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با حفظ استانداردهایی که باعث محبوبیت ویرایش‌های قبلی شد، این کتاب مرجع بر استراتژی‌های جاری برای تحلیل عملکرد و کارایی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “امولسیون‌های غذایی: اصول، روش‌ها و تکنیک‌ها (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «امولسیون‌های غذایی: اصول، روش‌ها و تکنیک‌ها» به معرفی اصول و تکنیک‌های اولیه علم امولسیون می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “هنر تهیه سوسیس گیاهی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس: راهنمای جامع همراه با دستور العمل ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تیمار کردن گوشت با نیتریت: مشکل “ان نیتروزآمین” و جایگزین های نیتریت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”

49,000 تومان

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: