صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

آگاهی زیست محیطی در صنعت غذا در سال‌های اخیر به دلیل فشار مصرف‌کنندگان و افزایش قوانین، اهمیت بیشتری پیدا کرده…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب”مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم” بررسی‌های مهم و مباحث به‌روز در مورد موضوعات کلیدی مرتبط با مهندسی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی” مروری جامع بر نوآوری‌های صنعت فرآوری غذا ارائه می‌کند، بر موضوعات حیاتی برای صنعت…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “فناوری لبنیات: اصول خواص و فرآیندهای شیر”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات در مواد خام و محصولات میانی و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای فرآوری لبنیات با بیش از 600 تصویر و 480 صفحه مطالعه ضروری، مرجع مفیدی برای متخصصان لبنیات و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پیش بینی های جهانی سال 2002 برای صادرات گوشت خوک خشک، نمک سود شده و دودی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The 2002 World Forecasts of Bacon, Ham and Other Dried, Salted, and Smoked Swine Meat Export Supplies”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “قهوه_گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید دانه ها و نوشیدنی آن”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ما در عصری زندگی می کنیم که تغییرات علمی و اجتماعی دائماً در حال شتاب است که توسط پیشرفت در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی خبره قهوه، مجموعه‌ای از دستور العمل‌ها برای تبدیل هر نوشیدن قهوه به یک رویداد به یاد ماندنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اگر اهل نوشیدن قهوه هستید و به دنبال بهتر کردن طعم قهوه ای هستید که می نوشید، این کتاب برای…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: