صفحه نخست امپراطور – [کپی شده]

به آکادمی آی فودز خوش آمدید!

منبع بهترین آموزش های صنایع غذایی

دوره های آموزشی

دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما

کتاب های الکترونیک

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

فرمولاسیون غذایی

کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود

دوره های جدید

آخرین دوره های آموزشی اختصاصی آپلود شده در سایت برای شما
با بروزترین و جدیدترین محتوای آموزشی در حوزه صنایع غذایی که به شما در مسیر راه اندازی کسب و کار خود کمک میکند

دوره ویژه آنلاین دکتر برگر

طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

BURGER

تخفیف های ویژه

  • 20%
    کتاب الکترونیک "ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی" کتاب الکترونیک “ترکیبات سرطان‌زا و ضدسرطان در مواد غذایی”
  • 20%
    کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی" کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”
  • 39%
    کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی" کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “طعم گوشت، فرآورده‌های گوشتی و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اولین ویرایش کتاب «طعم گوشت و فرآورده‌های گوشتی» به عنوان «بهترین گردآوری اطلاعات در زمینه طعم گوشت تا به امروز»…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآورده‌های گوشتی عمل آوری شده خشک”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

فرآورده‌های گوشتی خشک‌شده، مانند ژامبون خشک‌شده و سوسیس‌های تخمیر شده خشک، یکی از نمادین‌ترین غذاهای سنتی محسوب می‌شوند که در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کاربردهای فیزیکی هیدروکلوئیدها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“مجموعه مقالات همایش درباره «کاربردهای فیزیکی هیدروکلوئیدها»، که در 130مین نشست ملی انجمن شیمی آمریکا در برابر بخش‌های شیمی کشاورزی…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “ارزیابی حسی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ارزیابی حسی محصولات لبنی، ویرایش دوم برای همه کسانی است که به دنبال کتابی هستند که به طور کامل به…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی “تکنولوژی پنیرسازی چاپ دوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اکنون در یک ویرایش جدید کاملاً اصلاح شده این کتاب، علم و فناوری زیربنایی پنیرسازی را پوشش می‌دهد. همانطور که…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ماست Tamime و Robinsons “

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ویرایش های قبلی این کتاب : علم و فناوری، این متن را به عنوان یک مرجع ضروری برای تولید ماست…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “قهوه: گیاه‌شناسی، بیوشیمی و تولید دانه و نوشیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ما در عصر تغییر علمی و اجتماعی شتابنده‌ای زندگی می‌کنیم که ناشی از پیشرفت‌های آموزشی، فناوری و ارتباطات مدرن است.…

49,000 تومان

دوره فرمولاسیون نوشیدنی های فوری بر پایه چای و قهوه

5.00 2 رای
12,000,000 تومان

مشخصات دوره: دوره آموزشی آنلاین فرمولاسیون پودرهای نوشیدنی فوری شامل: ۱) آموزش کامل پودرهای نوشیدنی شامل کافی میکس، کاپوچینو، قهوه…

12,000,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه و اسپرسو: نوشیدنی های مورد علاقه خود را در خانه درست کنید”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با بیش از 30 نوشیدنی مختلف قهوه،  از کاپوچینو گرفته تا لاته و ماکیاتو، به علاوه دستور العمل های خارق…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: