دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب «شیمی مواد غذایی ویتامین E، ترکیب و تجزیه و تحلیل» در پاسخ به نیاز صنعت به منبعی معتبر و…
پژوهش در حوزه واکنش میلارد در سالهای اخیر به سرعت پیشرفت کرده است. این پیشرفت نه تنها به دلیل به…
رنسیدیتی اکسیداتیو یکی از دلایل اصلی بدتر شدن کیفیت مواد غذایی است که منجر به تشکیل طعم های نامطلوب و…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: