دوره های آموزشی اختصاصی صنایع غذایی برای توسعه کسب و کار شما
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
کتاب های الکترونیکی آموزشی صنایع غذایی آماده برای دانلود
این کتاب نتایج آخرین تحقیقات بر تجزیه و تحلیل، متابولیسم، عملکرد و خواص فیزیکوشیمیایی فیبر، کنسانتره فیبر و جداسازی های…
این کتاب با بررسی روش های خالص سازی، شناسایی، جداسازی و شناسایی آنزیم ها، شیمی، رفتار و خواص فیزیکوشیمیایی آنزیم…
بیست سال پیش، در اروپا به اهمیت این نکته پی برده شد که هماهنگی در نحوه تولید جداول ترکیب مواد…
بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.
جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: