آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “واژه نامه برای صنایع غذایی ویرایش 2”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبههای فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآوردههای غذایی است. این کتاب با سردبیران…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…
49,000 تومان