آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
- شما نمی توانید "سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی" دیگری به سبد خود بیافزایید. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…
49,000 تومان