آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “راهنمای هیدروکلوئیدها (ویرایش دوم)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
هیدروکلوئیدها یکی از پرمصرفترین مواد در صنایع غذایی هستند. آنها با داشتن عملکردهایی نظیر غلیظکنندگی، ژلزدن، بهبود بافت، تثبیتکنندگی و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “رنگ در غذا: بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
رنگ یکی از مهم ترین نشانه هایی است که مصرف کنندگان برای ارزیابی کیفیت یک محصول غذایی به آن توجه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “رنگ در غذا: بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
رنگ، یکی از مهمترین معیارهایی است که مصرفکنندگان برای سنجش کیفیت یک محصول غذایی به کار میگیرند. رنگ را میتوان…
49,000 تومان