• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “نظافت در محل: فرآیندهای لبنی، مواد غذایی و آشامیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این سومین ویرایش از کتاب بسیار موفق انجمن فناوری لبنیات در مورد نظافت در محل (CIP) است. CIP که از…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “نقش و تأثیر اینترنت بر صنعت غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب، دویست و پنجاه داستان اولی که در سرویس اطلاعات انقلابی صنعت غذا، یعنی efoodnews.com منتشر شده است را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “همه مراحل کنسرو کردن”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب حاضر راهنمای کاملی برای کنسرو کردن مواد غذایی به روش “سرد” (cold-pack) است. این روش شامل پر کردن قوطی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “هنر تهیه سوسیس گیاهی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “واژه نامه برای صنایع غذایی ویرایش 2”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این اثر فهرستی کامل از اختصارات، اصطلاحات و کلمات اختصاری صنایع غذایی است. این واژه نامه جامع که اندازه آن…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پژوهش در حوزه واکنش میلارد در سال‌های اخیر به سرعت پیشرفت کرده است. این پیشرفت نه تنها به دلیل به…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ویتامین ها: نقش آن ها در بدن انسان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این منبع واحد، دانش به‌روز در مورد خواص بیولوژیکی ویتامین‌ها را در زمینه تغذیه انسان گرد هم آورده است. ویتامین‌ها…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

سرمایش و یخ‌زدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

امولسیفایرها به طور سنتی به عنوان موادی که به تشکیل و تثبیت امولسیون ها کمک می کنند، توصیف می شوند.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک”راهنمای علم و فناوری لبنیات: جلد اول، دوم و سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این مجموعه سه جلدی بسیار مفید که توسط کارشناسان مشهور لبنیات با سوابق و تجربیات متنوع نوشته شده است، گزارش…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی ‘ساختار محصولات لبنی’

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

انجمن فناوری لبنیات (SDT) به انتشارات بلک‌ ول پیوسته است تا مجموعه‌ای از کتاب‌های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیکی ‘قهوه: رشد، فرآوری، تولید پایدار’

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

یک نوشیدنی لطیف با عطری که تصاویری از لحظات خاص به اشتراک گذاشته شده با افراد خاص را تداعی می…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: