• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “چربی ها و اسیدهای چرب در تغذیه انسان: گزارش یک کنفرانس تخصصی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانش در مورد نقش اسیدهای چرب در سلامتی و تندرستی در 15 سال گذشته به طور چشمگیری گسترش یافته است.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانی‌هایی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چیتوزان: تولید، خواص و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک “Chitosan: Manufacture, Properties, and Usage “

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “حفظ مواد غذایی بدون انجماد یا کنسرو: روش‌های سنتی با استفاده از نمک، روغن، شکر، الکل، سرکه، خشک‌کردن، نگهداری با سرما و تخمیر لاکتیکی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

«این روش‌ها با ابتکار و نوآوری‌شان، وعده‌ی طعم‌های به یاد ماندنی و این ایده که می‌توانیم در تمام طول سال…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خشک کردن در صنایع فرآیندی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

خشک‌کردن در صنایع فرآیندی: راهنمای جامع انتخاب و درک تجهیزات خشک‌کردن برای مهندسان شیمی و مکانیک این کتاب که مرجعی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبه‌های بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خوراکی‌ها، تنقلات و غذاهای ساده برای کودکان دیابتی: ۱۳۰ دستور غذا برای خوراکی‌هایی که بچه‌ها واقعا دوست دارند”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بچه‌ها بعد از برگشتن از مدرسه یا ورزش، هوس یه خوراکی ساده و خوشمزه می‌کنند که زود حاضر شود، نه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “دائرة المعارف علوم گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Meat Sciences”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “داده‌های ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و استفاده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقریباً بیست سال پیش، در اروپا به این نتیجه رسیدند که هماهنگ‌سازی تولید جداول ترکیبات غذایی در کشورهای مختلف می‌تواند…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “داده‌های ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و کاربرد”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بیست سال پیش، در اروپا به اهمیت این نکته پی برده شد که هماهنگی در نحوه تولید جداول ترکیب مواد…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: