کتاب الکترونیک “چربی ها و اسیدهای چرب در تغذیه انسان: گزارش یک کنفرانس تخصصی”
دانش در مورد نقش اسیدهای چرب در سلامتی و تندرستی در 15 سال گذشته به طور چشمگیری گسترش یافته است.…
کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”
در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…
کتاب الکترونیک “چربیهای لبنی و محصولات مرتبط”
در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانیهایی در…
کتاب الکترونیک “چیتوزان: تولید، خواص و کاربردها”
کتاب الکترونیک “Chitosan: Manufacture, Properties, and Usage “
کتاب الکترونیک “حفظ مواد غذایی بدون انجماد یا کنسرو: روشهای سنتی با استفاده از نمک، روغن، شکر، الکل، سرکه، خشککردن، نگهداری با سرما و تخمیر لاکتیکی”
«این روشها با ابتکار و نوآوریشان، وعدهی طعمهای به یاد ماندنی و این ایده که میتوانیم در تمام طول سال…
کتاب الکترونیک “خشک کردن در صنایع فرآیندی”
خشککردن در صنایع فرآیندی: راهنمای جامع انتخاب و درک تجهیزات خشککردن برای مهندسان شیمی و مکانیک این کتاب که مرجعی…
کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”
این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبههای بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…
کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”
کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…
کتاب الکترونیک “خوراکیها، تنقلات و غذاهای ساده برای کودکان دیابتی: ۱۳۰ دستور غذا برای خوراکیهایی که بچهها واقعا دوست دارند”
بچهها بعد از برگشتن از مدرسه یا ورزش، هوس یه خوراکی ساده و خوشمزه میکنند که زود حاضر شود، نه…
کتاب الکترونیک “دائرة المعارف علوم گوشت”
دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Meat Sciences”
کتاب الکترونیک “دادههای ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و استفاده”
تقریباً بیست سال پیش، در اروپا به این نتیجه رسیدند که هماهنگسازی تولید جداول ترکیبات غذایی در کشورهای مختلف میتواند…
کتاب الکترونیک “دادههای ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و کاربرد”
بیست سال پیش، در اروپا به اهمیت این نکته پی برده شد که هماهنگی در نحوه تولید جداول ترکیب مواد…