آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “مفهوم مواد غذایی عملگرا تا محصولات آن، ویرایش دوم”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”
بدون امتیاز
0 رای
رایگان!
در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…
رایگان!
کتاب الکترونیک “تکنیکهای استخراج مدرن: نمونههای غذایی و کشاورزی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلالهای…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “تکنیکهای نانوکپسولهسازی مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
نانوکپسولاسیون پتانسیل بهبود سلامت انسان را از طریق ظرفیت خود برای محافظت از ترکیبات زیست فعال و انتشار آن ها…
49,000 تومان
صنعت لبنیات
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای گوشت و فرآوری گوشت، ویرایش دوم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat and Meat Processing”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای محصولات گوشتی: علم و فناوری عملی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Products Handbook: Practical Science and Technology”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “مواد تشکیل دهنده محصولات گوشتی (ویژگی ها، عملکرد و کاربردها)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Ingredients in Meat Products (Properties, Functionality and Applications)”
49,000 تومان