آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “تولید و فرآوری بهداشتی محصولات از گوشت ، ماکیان و آبزیان”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
موضوع اصلی برای این کتاب به دلیل علاقه زیاد مصرف کنندگان به خرید گوشت، مرغ و محصولات ماهی کم چرب،…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “تیمار کردن گوشت با نیتریت: مشکل “ان نیتروزآمین” و جایگزین های نیتریت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “جنبههای مهندسی غلات و محصولات بدست آمده از غلات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
اهمیت مهندسی غلات و محصولات مبتنی بر غلات در صنعت غذا طی سالهای اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است،…
49,000 تومان