آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”
بدون امتیاز
0 رای
رایگان!
در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…
رایگان!
کتاب الکترونیک “تکنیکهای استخراج مدرن: نمونههای غذایی و کشاورزی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلالهای…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “تکنیکهای نانوکپسولهسازی مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
نانوکپسولاسیون پتانسیل بهبود سلامت انسان را از طریق ظرفیت خود برای محافظت از ترکیبات زیست فعال و انتشار آن ها…
49,000 تومان
صنعت لبنیات
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای گوشت و فرآوری گوشت، ویرایش دوم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat and Meat Processing”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای محصولات گوشتی: علم و فناوری عملی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Products Handbook: Practical Science and Technology”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “مواد تشکیل دهنده محصولات گوشتی (ویژگی ها، عملکرد و کاربردها)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Ingredients in Meat Products (Properties, Functionality and Applications)”
49,000 تومان