آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
رایگان!

در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…

رایگان!

کتاب الکترونیک “تکنیک‌های استخراج مدرن: نمونه‌های غذایی و کشاورزی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلال‌های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تکنیک‌های نانوکپسوله‌سازی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نانوکپسولاسیون پتانسیل بهبود سلامت انسان را از طریق ظرفیت خود برای محافظت از ترکیبات زیست فعال و انتشار آن ها…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای گوشت و فرآوری گوشت، ویرایش دوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat and Meat Processing”

 

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای محصولات گوشتی: علم و فناوری عملی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Products Handbook: Practical Science and Technology”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مواد تشکیل دهنده محصولات گوشتی (ویژگی ها، عملکرد و کاربردها)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Ingredients in Meat Products (Properties, Functionality and Applications)”

49,000 تومان

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی