آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “ارزیابی حسی محصولات لبنی”
ارزیابی حسی محصولات لبنی، ویرایش دوم برای همه کسانی است که به دنبال کتابی هستند که به طور کامل به…
کتاب الکترونیک “استایل غذا برای عکاسان: راهنمایی برای هنر ایجاد اشتها”
دانلود کتاب الکترونیک “Food Styling for Photographers: A Guide to Creating Your Own Appetizing Art”
کتاب الکترونیک “استخراج آنالیتهای آلی از غذاها: کتاب راهنمای روشها”
این کتاب به عنوان یک راهنمای آزمایشگاهی برای روشهای مورد استفاده در آمادهسازی و استخراج ترکیبات شیمیایی آلی از منابع…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “پودرهای لبنی و محصولات غلیظ شده(کنسانتره)”
اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده لبنیات بسیار قابل توجه است و در کشورهایی که تولید…
کتاب الکترونیک “پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره”
اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده شیر بسیار قابل توجه است و تقاضای زیادی برای آنها…
کتاب الکترونیک “ترکیبات لبنی برای فرآوری مواد غذایی”
هدف این کتاب ارائه یک منبع مرجع واحد برای کسانی است که با مواد بر پایه لبنیات کار می کنند…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر سوخاری
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر سوخاری – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”
کتاب الکترونیک بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه، یک جلد جامع شامل 45 فصل تخصصی گردآوری شده توسط کارشناسان معتبر بین المللی…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”
“بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه” کتابی جامع است که شامل ۴۵ فصل تخصصی نوشته شده توسط کارشناسان برجسته بینالمللی در زمینه…
کتاب الکترونیک “تخمیر کاکائو و قهوه”
کاکائو و دانه های قهوه یکی از تجاری ترین کالاهای کشاورزی در بازارهای بین المللی هستند. این دو باهم مواد…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر استاندارد
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر