آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “ارزیابی حسی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ارزیابی حسی محصولات لبنی، ویرایش دوم برای همه کسانی است که به دنبال کتابی هستند که به طور کامل به…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “استایل غذا برای عکاسان: راهنمایی برای هنر ایجاد اشتها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Food Styling for Photographers: A Guide to Creating Your Own Appetizing Art”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “استخراج آنالیت‌های آلی از غذاها: کتاب راهنمای روش‌ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به عنوان یک راهنمای آزمایشگاهی برای روش‌های مورد استفاده در آماده‌سازی و استخراج ترکیبات شیمیایی آلی از منابع…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “پودرهای لبنی و محصولات غلیظ شده(کنسانتره)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده لبنیات بسیار قابل توجه است و در کشورهایی که تولید…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی پودرهای لبنی و محصولات کنسانتره برای کشورهای تولیدکننده شیر بسیار قابل توجه است و تقاضای زیادی برای آنها…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ترکیبات لبنی برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

هدف این کتاب ارائه یک منبع مرجع واحد برای کسانی است که با مواد بر پایه لبنیات کار می کنند…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر سوخاری

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر سوخاری – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه، یک جلد جامع شامل 45 فصل تخصصی گردآوری شده توسط کارشناسان معتبر بین المللی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه” کتابی جامع است که شامل ۴۵ فصل تخصصی نوشته شده توسط کارشناسان برجسته بین‌المللی در زمینه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تخمیر کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کاکائو و دانه های قهوه یکی از تجاری ترین کالاهای کشاورزی در بازارهای بین المللی هستند. این دو باهم مواد…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر استاندارد

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر بوقلمون

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر بوقلمون – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان