آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “امولسیون های غذایی (ویرایش چهارم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با حفظ استانداردهایی که باعث محبوبیت ویرایش‌های قبلی شد، این کتاب مرجع بر استراتژی‌های جاری برای تحلیل عملکرد و کارایی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “امولسیون‌های غذایی: اصول، روش‌ها و تکنیک‌ها (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «امولسیون‌های غذایی: اصول، روش‌ها و تکنیک‌ها» به معرفی اصول و تکنیک‌های اولیه علم امولسیون می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین طعم را از هر دانه قهوه استخراج کنیم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

باریستای خانگی: رازهای دم کردن قهوه‌ای فوق‌العاده در خانه این کتاب راهنمای دوست‌داشتنی برای علاقه‌مندان به قهوه در سراسر جهان…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی: محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

شیر و محصولات لبنی بخش اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیرهای تخمیر شده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی شیرهای تخمیری که بسیار سودآور است و طیف مهمی از محصولات در صنعت لبنیات در سراسر جهان است،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی پیشرفته لبنیات جلد دوم: چربی ها “

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

مجموعه شیمی پیشرفته لبنیات اولین بار در دهه 1980 با عنوان “پیشرفت های شیمی لبنیات” در چهار جلد منتشر شد…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید چیزبرگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون چیزبرگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید قارچ برگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون قارچ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر میگو

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید چیزبرگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون چیزبرگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان