آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “امولسیون های غذایی (ویرایش چهارم)”
با حفظ استانداردهایی که باعث محبوبیت ویرایشهای قبلی شد، این کتاب مرجع بر استراتژیهای جاری برای تحلیل عملکرد و کارایی…
کتاب الکترونیک “امولسیونهای غذایی: اصول، روشها و تکنیکها (ویرایش دوم)”
کتاب «امولسیونهای غذایی: اصول، روشها و تکنیکها» به معرفی اصول و تکنیکهای اولیه علم امولسیون میپردازد و نشان میدهد چگونه…
کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین طعم را از هر دانه قهوه استخراج کنیم”
باریستای خانگی: رازهای دم کردن قهوهای فوقالعاده در خانه این کتاب راهنمای دوستداشتنی برای علاقهمندان به قهوه در سراسر جهان…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی: محصولات لبنی”
شیر و محصولات لبنی بخش اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از…
کتاب الکترونیک “شیرهای تخمیر شده”
اهمیت اقتصادی شیرهای تخمیری که بسیار سودآور است و طیف مهمی از محصولات در صنعت لبنیات در سراسر جهان است،…
کتاب الکترونیک “شیمی پیشرفته لبنیات جلد دوم: چربی ها “
مجموعه شیمی پیشرفته لبنیات اولین بار در دهه 1980 با عنوان “پیشرفت های شیمی لبنیات” در چهار جلد منتشر شد…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید چیزبرگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون چیزبرگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید قارچ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون قارچ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
این کتاب یک نمای کلی جامع از عوامل اصلی تعیین کننده کیفیت قهوه در طول فرآوری ارائه می دهد و…
کتاب الکترونیک “عوامل تعیین کننده کیفیت در تولید قهوه”
کتاب “عوامل تعیین کننده کیفیت در فرآوری قهوه” توسط اعضای آزمایشگاه تجزیه و تحقیق قهوه در موسسه فدرال اسپریتو سانتو…
کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”
این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر میگو
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید چیزبرگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون چیزبرگر – مدرس مهندس محمد مکابر