آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین ها را از هر دانه قهوه به ارمغان بیاوریم”
بیش از 100 میلیون آمریکایی روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کنند (بسیاری از آنها بدون هیچ…
کتاب الکترونیک “بزهای شیرده، تغذیه و خوراک دام”
بزهای شیرده از دیرباز به عنوان منبع درآمدی مهم برای جمعیت روستایی در نظر گرفته شده اند و فرصتی را…
کتاب الکترونیک “بهبود طعم پنیر”
طعم، کلید پذیرش محصولات پنیر در میان مصرف کنندگان است و بنابراین برای متخصصان صنعت لبنیات یک موضوع حیاتی به…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”
این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئینها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…
کتاب الکترونیک “علم بستنی”
بستنیای که امروز میشناسیم، حداقل از 300 سال پیش وجود داشته است، هرچند ریشههای آن احتمالا به زمانهای خیلی دورتر…
کتاب الکترونیک “علم و تکنولوژی لبنیات”
ویرایش دوم این کتاب با تکیه بر ویرایش قبلی خود، علوم و فناوری لبنیات، آخرین اطلاعات را در مورد تبدیل…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید مرغ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون مرغ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وجی برگر گیاهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وجی برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وگن برگر گیاهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وگن برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “قهوه اسپرسو: علم کیفیت- ویرایش دوم”
ویرایش دوم کتاب موفق قهوه اسپرسو: علم کیفیت، که توسط متخصصان برجسته فناوری قهوه با مشورت برخی از بزرگترین تولیدکنندگان…
کتاب الکترونیک “قهوه جلد 1 و 2: شیمی و فناوری”
اصطلاح ‘قهوه’ نه تنها شامل نوشیدنی قابل مصرفی است که از استخراج قهوه بو داده با آب داغ به دست…
کتاب الکترونیک “قهوه و اسپرسو: نوشیدنی های مورد علاقه خود را در خانه درست کنید”
با بیش از 30 نوشیدنی مختلف قهوه، از کاپوچینو گرفته تا لاته و ماکیاتو، به علاوه دستور العمل های خارق…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید قارچ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون قارچ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید لوکس برگر 75%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون لوکس برگر 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید مرغ برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون مرغ برگر – مدرس مهندس محمد مکابر