آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”
کتاب الکترونیک بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه، یک جلد جامع شامل 45 فصل تخصصی گردآوری شده توسط کارشناسان معتبر بین المللی…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”
“بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه” کتابی جامع است که شامل ۴۵ فصل تخصصی نوشته شده توسط کارشناسان برجسته بینالمللی در زمینه…
کتاب الکترونیک “پروبیوتیک ها در ایمنی غذا و سلامت انسان”
کشف ارگانیسمهای جدید و قبلاً ناشناختهای که باعث بیماریهای ناشی از غذا میشوند، بازنگری در رویکردهای سنتی خود برای نگهداری…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “محصولات لبنی کاربردی- جلد 2”
این جلد دوم کتاب (محصولات لبنی کاربردی) به بررسی نقش مهم محصولات لبنی در توسعه غذاهای کاربردی (فراسودمند) می پردازد.…
کتاب الکترونیک “مشکلات پنیر حل شد!”
پنیر یک محصول غذایی منحصر به فرد است که برای تولید موفق آن به دانش علمی قابل توجهی نیاز است.…
کتاب الکترونیک “میکروب شناسی کاربردی لبنیات “
این مرجع کاملاً بازبینی و بهروزرسانیشده، پوشش جامع و کاملی از آخرین پیشرفتها و دستاوردهای علمی در میکروبشناسی لبنیات را…
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “تولید و فرآوری بهداشتی محصولات از گوشت ، ماکیان و آبزیان”
موضوع اصلی برای این کتاب به دلیل علاقه زیاد مصرف کنندگان به خرید گوشت، مرغ و محصولات ماهی کم چرب،…
کتاب الکترونیک “تیمار کردن گوشت با نیتریت: مشکل “ان نیتروزآمین” و جایگزین های نیتریت”
دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”
کتاب الکترونیک “دائرة المعارف علوم گوشت”
دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Meat Sciences”
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “کتاب قهوه”
در این کتاب به سفری از دانه قهوه تا دم کردن آن بروید و تاریخچه قهوه، تولید آن و چگونگی…
کتاب الکترونیک “من عاشق قهوه هستم! بیش از 100 نوشیدنی قهوه آسان و خوشمزه”
این هنرمندی است. این نوعی اعتیاد است. این است. . . قهوه. این نوشیدنی خوشمزه را با این کتاب دستور…
کتاب الکترونیک “مهارت و علم قهوه”
کتاب مهارت و علم قهوه، گیاه قهوه را از منشاء آن در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان…