آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “پیشرفت‌های علم غلات: تأثیرات بر پردازش غذا و ترویج سلامت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تاثیرات زیست محیطی تولید شکر: کشت و فرآوری نیشکر و چغندر قند”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

فشار از سوی فعالان محیط زیست و افزایش مقررات، به این معناست که ملاحظات زیست محیطی به طور روزافزونی برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تجزیه و تحلیل مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اطلاعاتی در مورد تکنیک‌های مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی در آزمایشگاه ارائه می‌دهد. تمامی مباحث…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیکی “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای فرآوری لبنیات با بیش از 600 تصویر و 480 صفحه مطالعه ضروری، مرجع مفیدی برای متخصصان لبنیات و…

49,000 تومان

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”

49,000 تومان

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی