آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “پیشرفتهای علم غلات: تأثیرات بر پردازش غذا و ترویج سلامت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “تاثیرات زیست محیطی تولید شکر: کشت و فرآوری نیشکر و چغندر قند”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
فشار از سوی فعالان محیط زیست و افزایش مقررات، به این معناست که ملاحظات زیست محیطی به طور روزافزونی برای…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “تجزیه و تحلیل مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب اطلاعاتی در مورد تکنیکهای مورد نیاز برای تجزیه و تحلیل مواد غذایی در آزمایشگاه ارائه میدهد. تمامی مباحث…
49,000 تومان
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیکی “راهنمای فرآوری لبنیات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب راهنمای فرآوری لبنیات با بیش از 600 تصویر و 480 صفحه مطالعه ضروری، مرجع مفیدی برای متخصصان لبنیات و…
49,000 تومان
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “علوم گوشت Lawrie”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Lawrie’s Meat Science”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science and Applications”
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “علوم و کاربردهای گوشت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “Meat Science: An Introductory”
49,000 تومان