آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “آنچه من در مورد اداره کافی شاپ ها می دانم”
کالین هارمون، صاحب یکی از نوآورانهترین و پیشروترین کافیشاپهای تخصصی قهوه در جهان، یعنی “3fe Coffee” در دوبلین، است. او…
کتاب الکترونیک “ابزار دقیق و حسگر برای صنعت غذا (ویرایش دوم)”
چاپ اول این کتاب به سرعت جایگاه خود را به عنوان مرجعی استاندارد در زمینهی “ابزار دقیق و حسگر برای…
کتاب الکترونیک “اجزای زیست فعال در شیر و محصولات لبنی”
اگرچه ترکیبات زیستفعال موجود در شیر و فرآوردههای لبنی طی چند دهه گذشته به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفتهاند…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “بهبود طعم پنیر”
طعم، کلید پذیرش محصولات پنیر در میان مصرف کنندگان است و بنابراین برای متخصصان صنعت لبنیات یک موضوع حیاتی به…
کتاب الکترونیک “پروتئین های شیر از بیان تا غذا”
این کتاب اولین و تنها ارائه کل زنجیره غذایی لبنیات از منبع تا جنبه های تغذیه ای موثر بر مصرف…
کتاب الکترونیک “پنیرهای دارای براین (Brined Cheeses)”
انجمن فناوری لبنیات (SDT) با انتشارات بلکول برای تولید مجموعهای از کتابهای راهنمای تخصصی مرتبط با لبنیات همکاری کرده است.…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید استیک برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون استیک برگر – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر استاندارد
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “اطلس جهانی قهوه”
نوشته شده توسط یک برنده باریستای جهانی و یکی از بنیانگذاران مراکز بو دادن بزرگ Square Mile در لندن، این…
کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین طعم را از هر دانه قهوه استخراج کنیم”
باریستای خانگی: رازهای دم کردن قهوهای فوقالعاده در خانه این کتاب راهنمای دوستداشتنی برای علاقهمندان به قهوه در سراسر جهان…
کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین ها را از هر دانه قهوه به ارمغان بیاوریم”
بیش از 100 میلیون آمریکایی روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کنند (بسیاری از آنها بدون هیچ…
فرمولاسیون غذایی
دوره فرمولاسیون نوشیدنی های فوری بر پایه چای و قهوه
مشخصات دوره: دوره آموزشی آنلاین فرمولاسیون پودرهای نوشیدنی فوری شامل: ۱) آموزش کامل پودرهای نوشیدنی شامل کافی میکس، کاپوچینو، قهوه…
سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی
دوره سوسیس مَستر (sausages master) دوره ای است که در آن تمامی فوت و فن فرمول نویسی انواع سوسیس و کالباس های امولسیونی گفته می شود.
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید استیک برگر
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون استیک برگر – مدرس مهندس محمد مکابر