آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “آنچه من در مورد اداره کافی شاپ ها می دانم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کالین هارمون، صاحب یکی از نوآورانه‌ترین و پیشروترین کافی‌شاپ‌های تخصصی قهوه در جهان، یعنی “3fe Coffee” در دوبلین، است. او…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ابزار دقیق و حسگر برای صنعت غذا (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

چاپ اول این کتاب به سرعت جایگاه خود را به عنوان مرجعی استاندارد در زمینه‌ی “ابزار دقیق و حسگر برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “اجزای زیست فعال در شیر و محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اگرچه ترکیبات زیست‌فعال موجود در شیر و فرآورده‌های لبنی طی چند دهه گذشته به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته‌اند…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “بهبود طعم پنیر”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

طعم، کلید پذیرش محصولات پنیر در میان مصرف کنندگان است و بنابراین برای متخصصان صنعت لبنیات یک موضوع حیاتی به…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پروتئین های شیر از بیان تا غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اولین و تنها ارائه کل زنجیره غذایی لبنیات از منبع تا جنبه های تغذیه ای موثر بر مصرف…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پنیرهای دارای براین (Brined Cheeses)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

انجمن فناوری لبنیات (SDT) با انتشارات بلک‌ول برای تولید مجموعه‌ای از کتاب‌های راهنمای تخصصی مرتبط با لبنیات همکاری کرده است.…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید استیک برگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون استیک برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر استاندارد

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر استاندارد 60% و 75% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر اقتصادی با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر اقتصادی با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “اطلس جهانی قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نوشته شده توسط یک برنده باریستای جهانی و یکی از بنیانگذاران مراکز بو دادن بزرگ Square Mile در لندن، این…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین طعم را از هر دانه قهوه استخراج کنیم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

باریستای خانگی: رازهای دم کردن قهوه‌ای فوق‌العاده در خانه این کتاب راهنمای دوست‌داشتنی برای علاقه‌مندان به قهوه در سراسر جهان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “باریستای خانگی: چگونه بهترین ها را از هر دانه قهوه به ارمغان بیاوریم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بیش از 100 میلیون آمریکایی روز خود را با یک فنجان قهوه شروع می کنند (بسیاری از آنها بدون هیچ…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

دوره فرمولاسیون نوشیدنی های فوری بر پایه چای و قهوه

5.00 2 رای
12,000,000 تومان

مشخصات دوره: دوره آموزشی آنلاین فرمولاسیون پودرهای نوشیدنی فوری شامل: ۱) آموزش کامل پودرهای نوشیدنی شامل کافی میکس، کاپوچینو، قهوه…

12,000,000 تومان

سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی

بدون امتیاز 0 رای
25,900,000 تومان

دوره سوسیس مَستر (sausages master) دوره ای است که در آن تمامی فوت و فن فرمول نویسی انواع سوسیس و کالباس های امولسیونی گفته می شود.

25,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید استیک برگر

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون استیک برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان