آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “بهداشت کارخانجات غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های خوب تولید؛ چاپ اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی، کاهش فساد محصول، و بهبود کیفیت محصول نگرانی های مداوم در صنعت…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “بهینه‌سازی استخراج در مهندسی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب، تنها منبع جامع در زمینه بهینه‌سازی فرآیند استخراج در صنایع غذایی است. در این کتاب، جزئیات مربوط به…

49,000 تومان
کتاب الکترونیک "بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی"
20%
تخفیف

کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
Original price was: 49,000 تومان.Current price is: 39,000 تومان.

کتاب «بیوتروریسم و ​​امنیت غذایی» توسط متخصصان در زمینه بیوتروریسم غذایی و آمادگی صنعت نوشته شده است و بر توسعه…

Original price was: 49,000 تومان.Current price is: 39,000 تومان.

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “علم و فناوری پیشرفته لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مهم و جامع، به طور عمیق، مهم ترین پیشرفت های اخیر در فناوری لبنیات را پوشش می دهد.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر ​​خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری لبنیات و تضمین کیفیت” شرح کاملی از مراحل فرآوری و فرآوری و تولید شیر ​​بازار و محصولات لبنی…

49,000 تومان

صنعت گوشت

فرمولاسیون هات داگ

بدون امتیاز 0 رای
1,500,000 تومان

این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…

1,500,000 تومان

کتاب الکترونیک “پیش بینی های جهانی سال 2002 برای صادرات گوشت خوک خشک، نمک سود شده و دودی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The 2002 World Forecasts of Bacon, Ham and Other Dried, Salted, and Smoked Swine Meat Export Supplies”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “پیشرفت‌ها در غذاهای سرخ شده صنعتی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک “Advances In Deep-Fat Frying Of Foods”

49,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “قهوه_ راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب قهوه_ راهنمای جامع دانه ها، نوشیدنی ها و صنعت؛ راهنمای قطعی بسیاری از ابعاد غنی دانه و نوشیدنی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه_گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید دانه ها و نوشیدنی آن”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ما در عصری زندگی می کنیم که تغییرات علمی و اجتماعی دائماً در حال شتاب است که توسط پیشرفت در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: تولید، کیفیت و شیمی – ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است، اما فرایند تولید آن چگونه بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت قهوه تأثیر می‌گذارد؟…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وجی برگر گیاهی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وجی برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید وگن برگر گیاهی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون وگن برگر گیاهی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

فرمولاسیون هات داگ

بدون امتیاز 0 رای
1,500,000 تومان

این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…

1,500,000 تومان