آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی لیپید”
این کتاب به پیشرفتهای اخیر در فناوری سیال فوق بحرانی، بیوکاتالیز، مهندسی فرایند زیستی و اصلاح نژاد گیاهان میپردازد. کتاب…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی مواد غذایی از دیدگاه اخلاقی، ویرایش دوم”
این نسخه اصلاح شده، مطالعه ردپای تامپسون در مورد مسائل اخلاقی و فلسفی مطرح شده توسط بیوتکنولوژی را به روز…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی مواد غذایی، ویرایش دوم”
ویرایش دوم کتاب بیوتکنولوژی مواد غذایی که برای بیان کردن آخرین تحقیقات و پیشرفتهای موجود، بازبینی و بهروزرسانی شده است،…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “فناوری لبنیات: اصول خواص و فرآیندهای شیر”
این کتاب تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات در مواد خام و محصولات میانی و…
کتاب الکترونیک “کتاب راهنمای غذاهای لبنی و تغذیه ویرایش سوم”
بار دیگر شورای ملی لبنیات در مورد نقش مهم غذاهای لبنی در سلامتی مرجعی صنعتی را ارائه کرد. کتاب راهنمای…
کتاب الکترونیک “ماست Tamime و Robinsons “
ویرایش های قبلی این کتاب : علم و فناوری، این متن را به عنوان یک مرجع ضروری برای تولید ماست…
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس: راهنمای جامع همراه با دستور العمل ها”
دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”
کتاب الکترونیک “تولید سوسیس: اصول و روش ها”
کتاب “تولید سوسیس: اصول و روش ها” یک راهنمای جامع و معتبر برای تولیدکنندگان به منظور تولید محصولات باکیفیت برای…
کتاب الکترونیک “تولید سوسیس: اصول و روش ها”
شیوع اخیر بیماریهای E.coli و جنون گاوی باعث شده است که مسئله ایمنی گوشت هرگز به اندازه امروز مورد توجه…
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “قهوه: گیاهشناسی، بیوشیمی و تولید دانه و نوشیدنی”
ما در عصر تغییر علمی و اجتماعی شتابندهای زندگی میکنیم که ناشی از پیشرفتهای آموزشی، فناوری و ارتباطات مدرن است.…
کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی خبره قهوه، مجموعهای از دستور العملها برای تبدیل هر نوشیدن قهوه به یک رویداد به یاد ماندنی”
اگر اهل نوشیدن قهوه هستید و به دنبال بهتر کردن طعم قهوه ای هستید که می نوشید، این کتاب برای…
کتاب الکترونیک “کتاب دستور العمل نهایی استارباکس”
در این کتاب دستورالعمل تهیه انواع نوشیدنی های قهوه بر اساس برند استارباکس آورده شده است. اطلاعات کتاب الکترونیک:…