آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غذایی از دیدگاه اخلاقی”
دانلود کتاب الکترونیک “Food Biotechnology in Ethical Perspective”
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غلات”
دانلود کتاب الکترونیک “Cereal Biotechnology”
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غلات”
دانلود کتاب الکترونیک ” Cereal Genomics “
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت”
صنعت لبنیات همواره در خط مقدم نوآوری در فرآوری مواد غذایی قرار دارد. کتاب «فرآوری لبنیات: بهبود کیفیت» با سردبیری…
کتاب الکترونیک “فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات”
فرآوری و تضمین کیفیت لبنیات شرح کاملی از مراحل فرآوری و ساخت شیر بازاری و محصولات لبنی عمده از دریافت…
کتاب الکترونیک “فرآوری و مدیریت کیفیت شیر “
انجمن فناوری لبنیات (SDT) به Wiley-Blackwell پیوسته است تا مجموعه ای از کتاب های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “تحلیل میکروبیولوژیکی گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ”
گوشت قرمز، طیور و تخم مرغ از مهمترین دلایل جهانی بیماری های ناشی از غذا در انسان بوده یا هستند…
کتاب الکترونیک “تغذیه ماهی، ویرایش سوم”
اطلاعات کتاب الکترونیک: فرمت فایل: zip حجم فایل: 31.8 MB زبان: انگلیسی تعداد صفحات: 500 نویسنده: Ronald W.…
کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس های سالم”
دانلود کتاب الکترونیک “Making Healthy Sausages”
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “قهوه: راهنمای جامع دانه، نوشیدنی و صنعت”
کتاب «قهوه: راهنمای جامع دانه، نوشیدنی و صنعت» راهنمایی قطعی برای بررسی ابعاد گوناگون این دانه و نوشیدنی محبوب در…
کتاب الکترونیک “قهوه: کاشت، تولید، فرآوری”
برخی از بهترین صفت هایی که قهوه را توصیف می کنند عبارتند از: محرک، خوش عطر، ملایم، غنی و قوی.…
کتاب الکترونیک “قهوه: کشت، فرآوری، تولید پایدار: راهنمای تولیدکنندگان، فرآوریکنندگان، معاملهگران و محققان”
قهوه فراتر از یک نوشیدنی انرژیبخش یا یک نوشیدنی خوش عطر است که یادآور لحظات خاص با افراد خاص است؛…