آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “اکسیداسیون در مواد غذایی و نوشیدنیها و کاربردهای آنتیاکسیدان”
رنسیدیتی اکسیداتیو یکی از دلایل اصلی بدتر شدن کیفیت مواد غذایی است که منجر به تشکیل طعم های نامطلوب و…
کتاب الکترونیک “الکتروتکنولوژیهای استخراج از گیاهان خوراکی و زیستمواد”
به تازگی، استفاده از فناوریهای الکتریکی مبتنی بر میدانهای الکتریکی پالسی (PEF) مانند گرمایش اهمی (OH) و میدان الکتریکی DC،…
کتاب الکترونیک “امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها”
دانلود کتاب الکترونیک “Food Emulsifiers and Their Applications”
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”
این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…
کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”
کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”
در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر میگو
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “راهنمای گام به گام “Coffee Boys” برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خودتان”
این کتاب راهنمای سرگرمکننده و در عین حال بسیار کاربردی از نویسندگان موفق «پسران قهوه» است که به شما امکان…
کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”
کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.
کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”
“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گوسفندی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گوسفندی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ماهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ماهی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر