آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “اکسیداسیون در مواد غذایی و نوشیدنی‌ها و کاربردهای آنتی‌اکسیدان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

رنسیدیتی اکسیداتیو یکی از دلایل اصلی بدتر شدن کیفیت مواد غذایی است که منجر به تشکیل طعم های نامطلوب و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “الکتروتکنولوژی‌های استخراج از گیاهان خوراکی و زیست‌مواد”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

به تازگی، استفاده از فناوری‌های الکتریکی مبتنی بر میدان‌های الکتریکی پالسی (PEF) مانند گرمایش اهمی (OH) و میدان الکتریکی DC،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Food Emulsifiers and Their Applications”

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر میگو

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر میگو – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ویژه 60%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ویژه 60% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “راهنمای گام به گام “Coffee Boys” برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب راهنمای سرگرم‌کننده و در عین حال بسیار کاربردی از نویسندگان موفق «پسران قهوه» است که به شما امکان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و هنر قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“علم و هنر قهوه” مسیر گیاه قهوه را از خاستگاهش در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان محصولی…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گوسفندی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گوسفندی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ماهی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ماهی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر معمولی 30%

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر معمولی 30% – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان