آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “استویا (جنس استویا)”
Stevia rebaudiana، گیاهی شگفتانگیز از آمریکای جنوبی است که به عنوان یک شیرینکننده طبیعی و مکمل غذایی در برخی نقاط…
کتاب الکترونیک “اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذا”
روغنها و چربیها تاثیر بسزایی بر کیفیت تغذیهای و حسی بسیاری از غذاها دارند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب باید اجزای…
کتاب الکترونیک “اطلس جهانی قهوه”
نوشته شده توسط یک برنده باریستای جهانی و یکی از بنیانگذاران مراکز بو دادن بزرگ Square Mile در لندن، این…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”
در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…
کتاب الکترونیک “تولید ماست و شیرهای تخمیری”
کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری» با ترکیب تجربه عملی چهار دههای در تولید ماست و فرآوردههای لبنی تخمیری با…
کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”
در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر صبحانه
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر صبحانه – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر قفقازی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر قفقازی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “تخمیر کاکائو و قهوه”
دانههای کاکائو و قهوه از پرمعاملهترین محصولات کشاورزی در بازارهای بینالمللی هستند. ارزش کل صنعت جهانی آنها با هم بیش…
کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…
کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”
این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبههای بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر سوخاری
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر سوخاری – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر صبحانه
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر صبحانه – مدرس مهندس محمد مکابر