آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “استویا (جنس استویا)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

Stevia rebaudiana، گیاهی شگفت‌انگیز از آمریکای جنوبی است که به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی و مکمل غذایی در برخی نقاط…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “اصلاح لیپیدها برای استفاده در غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

روغن‌ها و چربی‌ها تاثیر بسزایی بر کیفیت تغذیه‌ای و حسی بسیاری از غذاها دارند. تولیدکنندگان مواد غذایی اغلب باید اجزای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “اطلس جهانی قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نوشته شده توسط یک برنده باریستای جهانی و یکی از بنیانگذاران مراکز بو دادن بزرگ Square Mile در لندن، این…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
رایگان!

در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…

رایگان!

کتاب الکترونیک “تولید ماست و شیرهای تخمیری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری» با ترکیب تجربه عملی چهار دهه‌ای در تولید ماست و فرآورده‌های لبنی تخمیری با…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر صبحانه

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر صبحانه – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر قفقازی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر قفقازی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “تخمیر کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانه‌های کاکائو و قهوه از پرمعامله‌ترین محصولات کشاورزی در بازارهای بین‌المللی هستند. ارزش کل صنعت جهانی آن‌ها با هم بیش…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبه‌های بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر خمیر مرغ با سویا

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر خمیر مرغ با سویا – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر سوخاری

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر سوخاری – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر صبحانه

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر صبحانه – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان