آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “اطلس جیبی تغذیه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با فرض اینکه چاقی و دیابت ابعاد اپیدمی نگران کننده ای دارند، رژیم غذایی و تغذیه بیش از هر زمان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “افزودنی غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ماده افزودنی غذایی به ماده ای گفته می شود که به طور معمول به عنوان غذا مصرف نمی شود و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “افزودنی‌های ضد میکروبی مواد غذایی: ویژگی‌ها، کاربردها و اثرات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

حفظ مواد غذایی با استفاده از تکنیک‌های شیمیایی، همچنان موضوعی مهم در علم و فناوری غذا و یکی از شاخه‌های…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

کتاب الکترونیک “چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانی‌هایی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “دستورالعمل عملیاتی طرح های HACCP لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این دستورالعمل برای کمک به تولیدکنندگانی که تحت یک ایمنی محصول کار می کنند طراحی شده است برنامه (PSP)/برنامه مدیریت…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…

49,000 تومان

صنعت گوشت

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گوسفندی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گوسفندی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ماهی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ماهی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

صنعت قهوه

کتاب الکترونیک “راه‌اندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راه‌اندازی کسب و کار شخصی خود فکر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راه‌حل‌های جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…

49,000 تومان

فرمولاسیون غذایی

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر قفقازی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر قفقازی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان

طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی

بدون امتیاز 0 رای
4,900,000 تومان

دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر

4,900,000 تومان