آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “اطلس جیبی تغذیه”
با فرض اینکه چاقی و دیابت ابعاد اپیدمی نگران کننده ای دارند، رژیم غذایی و تغذیه بیش از هر زمان…
کتاب الکترونیک “افزودنی غذایی”
ماده افزودنی غذایی به ماده ای گفته می شود که به طور معمول به عنوان غذا مصرف نمی شود و…
کتاب الکترونیک “افزودنیهای ضد میکروبی مواد غذایی: ویژگیها، کاربردها و اثرات”
حفظ مواد غذایی با استفاده از تکنیکهای شیمیایی، همچنان موضوعی مهم در علم و فناوری غذا و یکی از شاخههای…
صنعت لبنیات
کتاب الکترونیک “چربیهای لبنی و محصولات مرتبط”
در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانیهایی در…
کتاب الکترونیک “دستورالعمل عملیاتی طرح های HACCP لبنیات”
این دستورالعمل برای کمک به تولیدکنندگانی که تحت یک ایمنی محصول کار می کنند طراحی شده است برنامه (PSP)/برنامه مدیریت…
کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”
کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…
صنعت گوشت
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گوسفندی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گوسفندی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر ماهی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر ماهی – مدرس مهندس محمد مکابر
صنعت قهوه
کتاب الکترونیک “راهاندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”
پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راهاندازی کسب و کار شخصی خود فکر…
کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”
از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…
کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”
کتاب «راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راهحلهای جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…
فرمولاسیون غذایی
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر قفقازی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر قفقازی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر کبابی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر کبابی – مدرس مهندس محمد مکابر
طراحی صفر تا صد فرمولاسیون و فرآیند تولید برگر گرم رستورانی
دوره آموزش مبانی تولید برگر صنعتی به همراه فرمولاسیون برگر گرم رستورانی – مدرس مهندس محمد مکابر