آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “ترکیب مواد غذایی مککانس و ویدوسون، ویرایش ششم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب مرجع معتبر و جامعی است که حاوی اطلاعات تغذیهای بیش از 1200 نوع از مواد غذایی رایج در…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “ترکیب و تجزیه مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
تقاضا برای متخصصان علوم غذایی که علاوه بر آشنایی با جنبه های عملی فرآوری و بازاریابی مواد غذایی، در شیمی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “ترکیبات تشکیل دهنده نوشیدنی های غیرالکلی: راهنمای فنی برای صنعت نوشیدنی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “The Soft Drinks Companion: A Technical Handbook for the Beverage Industry”
49,000 تومان
صنعت لبنیات
صنعت گوشت
کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآوردههای غذایی است. این کتاب با سردبیران…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرآوری و کیفیت گوشت مرغ”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
مصرف گوشت مرغ در سال های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته و این محصول به یکی از محبوب ترین…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”
49,000 تومان