آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “ترکیب مواد غذایی مک‌کانس و ویدوسون، ویرایش ششم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مرجع معتبر و جامعی است که حاوی اطلاعات تغذیه‌ای بیش از 1200 نوع از مواد غذایی رایج در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ترکیب و تجزیه مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقاضا برای متخصصان علوم غذایی که علاوه بر آشنایی با جنبه های عملی فرآوری و بازاریابی مواد غذایی، در شیمی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ترکیبات تشکیل دهنده نوشیدنی های غیرالکلی: راهنمای فنی برای صنعت نوشیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The Soft Drinks Companion: A Technical Handbook for the Beverage Industry”

 

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآورده‌های غذایی است. این کتاب با سردبیران…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری و کیفیت گوشت مرغ”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

مصرف گوشت مرغ در سال های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته و این محصول به یکی از محبوب ترین…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “فراوری حرارتی محصولات گوشتی آماده مصرف”

49,000 تومان

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی