آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبه‌های بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خوراکی‌ها، تنقلات و غذاهای ساده برای کودکان دیابتی: ۱۳۰ دستور غذا برای خوراکی‌هایی که بچه‌ها واقعا دوست دارند”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بچه‌ها بعد از برگشتن از مدرسه یا ورزش، هوس یه خوراکی ساده و خوشمزه می‌کنند که زود حاضر شود، نه…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی