آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبههای بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “خوراکیها، تنقلات و غذاهای ساده برای کودکان دیابتی: ۱۳۰ دستور غذا برای خوراکیهایی که بچهها واقعا دوست دارند”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
بچهها بعد از برگشتن از مدرسه یا ورزش، هوس یه خوراکی ساده و خوشمزه میکنند که زود حاضر شود، نه…
49,000 تومان