آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهاندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راهاندازی کسب و کار شخصی خود فکر…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…
49,000 تومان