آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راه‌اندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راه‌اندازی کسب و کار شخصی خود فکر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی