آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی: محصولات لبنی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
شیر و محصولات لبنی بخش اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از…
49,000 تومان