آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “رنگدانه های طبیعی برای مصارف غذایی و دارویی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
با افزایش درک ما از علم و عملکرد رنگ در غذا، رنگدانه های ترجیحی، نحوه استفاده و قوانین نظارتی نیز…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “روش های رئولوژیکی در مهندسی فرآیندهای غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب مقدمه ای بر رئولوژی سیال با تمرکز غالب بر غذا و مواد بیولوژیکی مرتبط ارائه می دهد. توضیحات…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “روشهای تحقیق نانوتکنولوژی برای مواد غذایی و محصولات زیستی، ویرایش اول”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
نانوتکنولوژی مواد غذایی یک حوزه در حال گسترش است. این گسترش مبتنی بر ظهور فناوریهای جدید برای توصیف، تجسم و…
49,000 تومان