آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “رنگ‌دانه های طبیعی برای مصارف غذایی و دارویی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

با افزایش درک ما از علم و عملکرد رنگ در غذا، رنگ‌دانه های ترجیحی، نحوه استفاده و قوانین نظارتی نیز…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “روش های رئولوژیکی در مهندسی فرآیندهای غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مقدمه ای بر رئولوژی سیال با تمرکز غالب بر غذا و مواد بیولوژیکی مرتبط ارائه می دهد. توضیحات…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “روش‌های تحقیق نانوتکنولوژی برای مواد غذایی و محصولات زیستی، ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نانوتکنولوژی مواد غذایی یک حوزه در حال گسترش است. این گسترش مبتنی بر ظهور فناوری‌های جدید برای توصیف، تجسم و…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی