آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب مروری بر حوزه گسترده جایگزینهای سوکروز ارائه میکند و در آن اطلاعات علمی، کاربردهای فنی و رتبهبندیهای نظارتی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی افزودنیها و نگهدارندههای غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
افزودنیهای غذایی مواد شیمیایی یا ترکیباتی هستند که برای بهبود کیفیت، طعم، ظاهر یا ارزش غذایی، یا برای جلوگیری از…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی پیشرفته لبنیات جلد دوم: چربی ها “
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
مجموعه شیمی پیشرفته لبنیات اولین بار در دهه 1980 با عنوان “پیشرفت های شیمی لبنیات” در چهار جلد منتشر شد…
49,000 تومان