آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی، ویرایش سوم (علوم و فناوری مواد غذایی)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در این کتاب پوشش بهروز از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، فرآوردههای لبنی و بافتهای گیاهی و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئینها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “شیمی و فناوری عطرها و طعمها”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
عطرها و طعمهای مدرن، فرآوردههای پیچیدهای هستند که از ترکیب عوامل طعمدهنده و معطر با مواد کمکی تهیه میشوند و…
49,000 تومان