آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی، ویرایش سوم (علوم و فناوری مواد غذایی)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در این کتاب پوشش به‌روز از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، فرآورده‌های لبنی و بافت‌های گیاهی و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئین‌ها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی و فناوری عطرها و طعم‌ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

عطرها و طعم‌های مدرن، فرآورده‌های پیچیده‌ای هستند که از ترکیب عوامل طعم‌دهنده و معطر با مواد کمکی تهیه می‌شوند و…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی